Georganiseerd door Praktijkschool Westfriesland locatie Grootebroek

Beste mensen,

Helaas worden er allerlei zaken afgezegd of uitgesteld vanwege het Corona-virus. Zo ook onze theatervoorstelling Aut of Office, die aanstaande dinsdag 24 maart in Het Postkantoor in Bovenkarspel zou plaatsvinden. Dit vinden wij uiteraard heel vervelend, maar gezien deze situatie zeker nodig.

We hebben al wel een optie genomen op een andere datum, maar deze ligt vooralsnog best dichtbij en heeft dan ook een grote kans om niet door te gaan. We houden daarom een slag om de arm en zullen u als volgt informeren hierover zodra er meer duidelijkheid is in de ontwikkelingen rondom het virus;
- Als u al een kaartje heeft gekocht, dan zult verder geïnformeerd worden vanuit Het Postkantoor. Wel hebben we al afgesproken dat wanneer u niet kunt komen op de nieuwe datum, u uw geld gewoon terug kunt krijgen.
- Heeft u nog geen kaartje gekocht, dan kunt u verdere berichtgeving in de gaten houden op de website van Het Postkantoor. Zo voorkomen wij dat u onnodig veel mail in uw mailbox zult krijgen.

In de tussentijd hopen we dat u allen veilig en gezond blijft.


Theatergroep Bint speelt Aut of Office
Theatervoorstelling voor 18+ over autisme op de werkvloer.

“Op de werkvloer zijn psychische kwetsbaarheden vaak een taboe. Hier wil Theatergroep Bint met deze theatervoorstelling graag verandering in brengen. Bint laat zien welke uitdagingen er zijn en welke kansen er liggen. Informatie, herkenbare en hilarische scenes, liedjes, prikkelende vragen aan het publiek en momenten voor reflectie wisselen elkaar in hoog tempo af. Samen zetten ze de kijker aan het denken en brengen ze het gesprek op gang.
De voorstelling is geschikt voor iedereen die collega’s heeft. Daarnaast ook passend voor: leidinggevenden, HR medewerkers, personeelsfunctionarissen, aandachtsfunctionarissen op gebied van inclusie en diversiteit, Arbeidsdeskundigen, Arbo artsen en natuurlijk iedereen (vanaf 18 jaar) met autisme.”

Locatie Locatie

  • 1611AA

  • Hoofdstraat 17

  • Bovenkarspel

Plan route Plan route

Data & Tijden Data & tijden

  • 24 maart - 20:00 tot 21:30 uur

Praktijkschool Westfriesland locatie Grootebroek
Hoofdstraat 17
1611AA Bovenkarspel
Routebeschrijving

Staat uw evenement nog niet op de website?

Meld een evenement aan

Vragen en/of opmerkingen?