Georganiseerd door Perspectivia

'Sterke moeders bij Autisme'

Als moeder van een kind die niet groot groeit volgens het boekje kan je jezelf nog wel eens ‘vergeten’. Je leeft in de waan van de dag of bent meer aan het overleven. Je probeert alle ballen in de lucht te houden. Tijd voor jezelf? Je weet zelf niet meer wat je leuk vindt.

Klinkt bekend? Kom dan naar de inspiratie sessie ‘

Op zaterdagochtend 4 april organiseert PerspectiviA een inspiratie sessie ‘zorg voor jezelf’, voor moeders van een kind met autisme.

De Inspiratiesessie
Als je jezelf als moeder sterker voelt en beter voor jezelf zorgt kan je beter voor je kind zorgen. Dit weet je wel, maar het doen is best moeilijk.

Samen met andere moeders van een kind met autisme, deel je ervaringen, vindt je (h)erkenning en onderzoeken we samen hoe je in kleine stappen meer aandacht aan jezelf kan geven. Met deze inspiratie geef je jezelf de 1e stap cadeau.

Maartje is ervaringsdeskundige ouder van een dochter met autisme en een angststoornis. Uit ervaring weet ze dat de opvoeding van kinderen die niet groot groeien volgens het boekje veel energie kan kosten. Als je jezelf als moeder ‘sterker’ maakt, door aandacht aan jezelf te geven. Kan je ook beter voor je kind met autisme zorgen.

Kosten deelname: €12,50 per persoon.
Locatie: Create Wise in Bennekom

Locatie Locatie

  • 6721TE

  • Kierkamperweg 13

  • Bennekom

Plan route Plan route

Data & Tijden Data & tijden

  • 4 April - 10:00 tot 12:30 uur

Perspectivia
Kierkamperweg 13
6721TE Bennekom
Routebeschrijving

Staat uw evenement nog niet op de website?

Meld een evenement aan

Vragen en/of opmerkingen?