Georganiseerd door autismehuis.nl

autismehuis in Zwolle organiseert op woensdag 1 april een kennismiddag voor professionals uit het onderwijs en sociaal domein. Het thema van deze middag is ‘Omgaan met prikkelig gedrag bij autisme’.

Merk je dat omgaan met prikkelig gedrag of een woede-uitbarsting tijdens de les of begeleiding soms het uiterste van jou vraagt? Kan een fijne flow binnen enkele minuten veranderen in strijd of frustraties? Dit wil je het liefste voor zijn. En als je er toch in belandt, dan wil je weten hoe je hier het beste mee om kunt gaan. De kennissessies van autismehuis kunnen jou daarbij helpen.

Tijdens deze kennismiddag geven autisme-experts jou inzicht in prikkelig gedrag bij kinderen met autisme. Ook geven ze praktische handvatten en tips hoe hier mee om te gaan. Op basis van onze methodieken (Applied Behavior Analysis en Geef me de 5), delen ze hun kennis en bieden ze 2 verschillende sessies aan. Kennissessie “Werken met de emotiemeter” (gebaseerd op Geef me de 5-methodiek) en kennissessie “Analyseren en stimuleren van gedrag” (gebaseerd op ABA-methode). Je kunt deelnemen aan 1 sessie.

Programma
15.00 uur ontvangst en inloop
15.30 uur opening
16.00 uur start kennissessie
17.00 uur borrel en kennismaken
18.00 uur einde kennismiddag

Locatie Locatie

  • 8025AS

  • Kuyerhuislaan 8d

  • Zwolle

Plan route Plan route

Data & Tijden Data & tijden

  • 1 April - 15:00 tot 18:00 uur

autismehuis.nl
Kuyerhuislaan 8d
8025AS Zwolle
Routebeschrijving

Staat uw evenement nog niet op de website?

Meld een evenement aan

Vragen en/of opmerkingen?