Georganiseerd door Meewerken in Eemland

Autisten kunnen veel meer dan repeterend werk

Ze zijn er in alle soorten en maten, mensen met autisme. Het zijn net gewone mensen met hun eigen kwaliteiten en hun eigen beperkingen. En dus ook hun eigen wensen. Waar ze vaak niet van houden is stempeltjes, en dan vooral stempeltjes over wat ze wel of niet kunnen. Daarom staan we voor een individuele aanpak en planning voor onze “Meewerkers”. Mensen met ieder hun eigen talent en eigen wensen.

Ook dit jaar is er weer een NVA Autisme week. Het thema is: “Autisme werkt”. Een ode aan de passie en de sterke eigenschappen van mensen met autisme.

Ook Meewerken in Eemland is lid van de NVA en heeft als missie mensen met autisme verder te helpen en hun talenten te laten ontwikkelen. Daarom zetten wij in de autisme week twee middagen onze deuren open om eens kennis te maken met onze “meewerkers”, en te zien hoeveel talent ze hebben. Daarnaast is er op woensdagavond 3 april een thema-avond, wat als een opleiding of werk na de middelbare school te hoog gegrepen is?

Deze avond is gratis te bezoeken alleen dient u zich van tevoren hiervoor op te geven middels de mail: info@meewerkenineemland.nl

Op dinsdag 2 april en donderdag 4 april bent u tussen 14:00 – 17:00 uur van harte welkom aan de van Lenneplaan 69a in Soest om te kijken bij onze werkzaamheden. Hiervoor is aanmelden niet noodzakelijk.

Stichting Meewerken in Eemland
Van Lenneplaan 69a 3768 XN Soest
T 035 631 58 80 info@meewerkenineemland.nl
www.meewerkenineemland.nl

Locatie Locatie

  • 3768XN

  • van Lenneplaan 69A

  • Soest

Plan route Plan route

Data & Tijden Data & tijden

  • 2 April - 14:00 tot 17:00 uur

  • 3 April - 19:30 tot 21:00 uur

  • 4 April - 14:00 tot 17:00 uur

Meewerken in Eemland
van Lenneplaan 69A
3768XN Soest
Routebeschrijving

Vragen en/of opmerkingen?