Georganiseerd door Bibliotheek Oss

In de Autismeweek zijn er in de Bibliotheek Oss op vrijdag 3 april twee interessante activiteiten. De ochtend staat in het teken van cabaret en muziek. De middag is informatief van aard.
Om 10.30 uur trapt Henk Boogaard af met zijn cabaretprogramma 'Interne beslommeringen'. Henk gunt het publiek een kijkje in zijn belevingswereld. Alles wat hij leest en hoort vertellen, komt letterlijk bij hem binnen. 'Hoe gaat het?', 'Fijne dag!' en 'Zo!?...leef jij nog?' Op humoristische wijze gaat Henk hier op in. Zijn liedjes 'Een luisterend oor' en 'Ik ben anders' geven een indruk van wat deze woordspelingen voor hem betekenen. Inmiddels treedt hij regelmatig op, zo ook op een bijeenkomst van de Nederlandse Vereniging voor Autisme.

GGZ Oost-Brabant verzorgt in de middag om 13.30 uur een informatiebijeenkomst waarbij dieper ingegaan wordt op de informatieverwerking bij mensen met een Autisme Spectrum Stoornis. Jet Straver en ervaringsdeskundige Sjannie de Lepper geven informatie over gedragskenmerken en ongemakken bij autisme, verschillen tussen mannen en vrouwen en bovendien de (verborgen) kwaliteiten van mensen met een Autisme Spectrum Stoornis. Voor wie op zoek is naar meer inzicht en (h)erkenning rondom autisme, is dit een goede gelegenheid om te komen voor informatie, gesprek en het stellen van vragen.

Locatie Locatie

  • 5341GM

  • Raadhuislaan 10

  • Oss

Plan route Plan route

Data & Tijden Data & tijden

  • 3 April - 10:30 tot 15:00 uur

Bibliotheek Oss
Raadhuislaan 10
5341GM Oss
Routebeschrijving

Staat uw evenement nog niet op de website?

Meld een evenement aan

Vragen en/of opmerkingen?