Georganiseerd door projectgroep Zutphen autismeweek 2019

Programma voor 29 maart: workshop met een aanvulling op het thema van de autismeweek, maak werk van je passie, wie en wat is daar voor nodig en de film Life animated . Beide in Filmtheater Luxor.

Programma:
12.30 inloop (ontvangst en koffie)
13.00 dialoog met een forum van (ervarings)deskundigen en betrokken organisaties zoals Gelrewerkt! en Engelenfonds-autisme
14.00 Afsluiting en gelegenheid voor netwerk
14.30 film ( Life animated zie filmladder Luxor
16.00 Afsluiting met kort nagesprek over de film.

Film Life Animated.

er is plaats voor 75 bezoekers

.LIFE, ANIMATED
Roger Ross Williams. Verenigde Staten 2016, 92 min.

Op driejarige leeftijd stopt de energieke babbelaar Owen plots met praten. Autisme doet hem wegglijden in een afgesloten wereld. Wanneer zijn vader op een dag de pop van Iago, de papegaai uit Aladdin pakt en in die rol tegen Owen begint te praten, antwoordt Owen hem plots met een zinnetje uit de film. Een keerpunt! Owen leert zich uit te drukken aan de hand van dialogen uit de tientallen Disney-films, de rest van de familie neemt op hun beurt de rollen over van Disney-figuurtjes. Er wordt een weg vrijgemaakt die lang als voorgoed gesloten werd beschouwd. Owen en de wereld rondom hem leren elkaar begrijpen. Een hartverwarmende verhaal, genomineerd voor een Oscar en een terechte winnaar van Sundance.

Locatie Locatie

  • 7201KM

  • Houtmarkt 64

  • Zutphen

Plan route Plan route

Data & Tijden Data & tijden

  • 29 maart - 12:00 tot 16:00 uur

projectgroep Zutphen autismeweek 2019
Houtmarkt 64
7201KM Zutphen
Routebeschrijving

Vragen en/of opmerkingen?