Georganiseerd door Wende autismecafé in samenwerking met Gigant

“Aut of Office” van theatergroep Bint is een wervelende, interactieve theatervoorstelling die op herkenbare wijze laat zien hoe het kan zijn als een collega autisme heeft. Informatie, herkenbare en hilarische scènes, liedjes, prikkelende vragen aan het publiek en momenten van reflectie wisselen elkaar af. Samen zetten ze de kijker aan het denken en brengen ze het gesprek op gang.Autisme
In Nederland wonen ca. 190.000 mensen met een vorm van autisme. In Apeldoorn leven naar schatting 1.000 mensen met een vorm van autisme. Mensen met autisme stuiten vaak op onbegrip omdat men een andere wijze heeft van sociaal zijn, waardoor aansluiten in sociale interactie problematisch kan zijn. Net als voor ieder ander is het sociale contact, mee kunnen doen en oprecht zijn ook voor mensen met autisme van wezenlijk belang.


Wende evenementen
Naast de ontmoetingsavonden wil Wende ook werken aan voorlichting over autisme met als doel dat er meer begrip en (h)erkenning ontstaat en de kwaliteit van leven van mensen met autisme verbeterd kan worden.

Locatie Locatie

  • 7311BR

  • Nieuwstraat 377

  • Apeldoorn

Plan route Plan route

Data & Tijden Data & tijden

  • 30 maart - 20:00 tot 22:00 uur

Wende autismecafé in samenwerking met Gigant
Nieuwstraat 377
7311BR Apeldoorn
Routebeschrijving

Staat uw evenement nog niet op de website?

Meld een evenement aan

Vragen en/of opmerkingen?