Nomineer de professional die volgens u de Autismevriendelijkheidsprijs 2019 verdient

De Autismevriendelijkheidsprijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de Autismeweek aan personen die zich op bijzondere wijze inzetten voor de participatie van mensen met autisme. Dit jaar gaat de prijs naar een persoon of een organisatie die zich op bijzondere wijze inzet voor mensen met autisme op het werk!

  • De Autismevriendelijkheidsprijs voor een individueel persoon gaat dit jaar naar de meest autismevriendelijke professional op het werk. Dit kan bijvoorbeeld een leidinggevende of coach zijn op die mensen met autisme op het werk begeleid en helpt.
  • De Autismevriendelijkheidsprijs voor een organisatie zal dit jaar gaan naar de meest autismevriendelijke werkgever die zich inzet voor een autismevriendelijke werkomgeving zodat de talenten van werknemers met autisme optimaal benut kunnen worden.

Kent u een professional of een organisatie die volgens u de Autismevriendelijkheidsprijs 2019 verdient? Stuur dan uiterlijk 15 maart 2019 een mail met uw nominatie en een toelichting naar: info@autismeweek.nl

Staat uw evenement nog niet op de website?

Meld een evenement aan

Vragen en/of opmerkingen?