NVA Autismeweek- Doe mee!

De aanmeldingen van evenementen voor de Autismeweek druppelen binnen. De NVA is heel blij met ieders inzet en we zien allemaal mooie initiatieven voorbijkomen. Hartelijk Dank!

Spoor uzelf en iedereen in je omgeving aan om mee te doen tijdens de Autismeweek. Via deze site biedt de NVA een handig overzicht van alle activiteiten die in en rondom de Autismeweek worden georganiseerd, zowel door de NVA en de AIC’s als door tientallen andere organisaties. Maar er kunnen zeker nog meer activiteiten bij!

Laat van u horen en zet je in om samen met ons de Autismeweek tot een mooie week te brengen en vooral te gaan luisteren naar Autisme.

Check daarnaast op deze site ook de nieuws- en twitterberichten over de Autismeweek, ook het logo van de Autismeweek en de poster/flyer (te downloaden onder de tab “Over autismeweek”).

Niet vergeten dus: meld je activiteit zo snel mogelijk aan!

Van 31 maart t/m 7 april vindt de NVA Autismeweek 2018 plaats met als thema ‘luisteren naar autisme’.

Tijdens de Autismeweek zullen er in het hele land activiteiten plaatsvinden rond het thema ‘luisteren naar autisme’. De NVA-regio’s, de Autisme Info Centra (AIC’s) en tientallen andere organisaties zullen bijvoorbeeld inloopmiddagen, informatiemarkten en lezingen organiseren


Staat uw evenement nog niet op de website?

Meld een evenement aan

Vragen en/of opmerkingen?