Wie verdient de Autismevriendelijkheidsprijs 2018?

Kent u een persoon of een organisatie die zich op bijzondere wijze inzet voor mensen met autisme? Binnenkort wordt de jaarlijkse NVA-Autismevriendelijkheidsprijs weer uitgereikt; nomineren kan nog tot en met 20 maart 2018!

De Autismevriendelijkheidsprijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de Autismeweek aan één persoon en één organisatie die zich op bijzondere wijze inzetten voor de participatie van mensen met autisme.

De Autismevriendelijkheidsprijs voor een individueel persoon gaat dit jaar naar de meest autismevriendelijke professional. Dit kan bijvoorbeeld een leraar of mentor zijn op een reguliere of een speciale school (basisschool, voortgezet onderwijs, mbo, hbo, universiteit), een werkgever, een conciërge, een rijschoolhouder, een sportcoach of een collega.

De Autismevriendelijkheidsprijs voor een organisatie zal dit jaar gaan naar de meest autismevriendelijke organisatie die zich inzet om de kwaliteit van leven van mensen met autisme te vergroten.

Kent u een professional of een organisatie die volgens u de Autismevriendelijkheidsprijs 2018 verdient? Stuur dan uiterlijk 20 maart 2018 een mail met uw nominatie en een toelichting naar: info@autismeweek.nl

Staat uw evenement nog niet op de website?

Meld een evenement aan

Vragen en/of opmerkingen?